Spiritualitet

Astrologi og dit personlige horoskop

Astrologi handler for mange om beskrivelsen af det stjernetegn, som man er født ind i, samt hvad man kan læse om sig selv i diverse ugeblade. Derfor tror mange fejlagtigt, at astrologi er noget omdigtet sludder, som passer pga. tilfældigheder. Det er ærgerligt!
Sandheden er dog, at hvert enkelt menneskes horoskop, består af mange flere stjernetegn, end blot det ene tegn, som de er født ind i. Helheden af horoskopet, danner et billede af personligheden og det er herfra at vi kan begynde at tale om selvudvikling!

Min selvudvikling vha. astrologi

Da jeg var omtrent 9 år, fandt jeg en lille bog om fiskens stjernetegn, i min mors skab. Jeg var alene hjemme og gik derfor rundt og rodede i hendes sager. Det elskede jeg. Min mor er født i fiskens tegn og ligeledes er Jeg. Jeg fandt derfor bogen spændende og begyndte at læse. Jeg lærte, at min store følsomhed og mit drømmeriske sind, var beskrevet meget detaljeret i en lille bitte bog om mit stjernetegn. Jo mere jeg læste om fiskens tegn, jo mere kunne jeg genkende fra min egen personlighed. Som lille fiskepige, der altid ledte efter en større mening med tilværelsen og ofte følte sig misforstået af sin omverden, var denne bog guld værd.

Jeg fandt mig selv igennem astrologi

Siden dengang er min interesse for astrologi vokset og idag tyve år senere, er jeg nærmest et omvandrende astrologisk leksikon. Jeg har fundet så meget viden i astrologien om mine styrker, mine svagheder, mine mørke sider og mine muligheder.

Astrologi
Den lille bog om fiskens tegn

Hvilke stjernetegn har du i dit horoskop?

Lad mig prøve at forklare dig, på en overskuelig og ikke-nørdet måde, hvordan dit horoskop er bygget op. Dit personlige horoskop er bygget op af noget som astrologer kalder for: Husene, planeterne og aspekterne. Alle mennesker har 12 huse i deres horoskop og 10 planeter – derudover er det individuelt, hvor mange aspekter en person har i sit horoskop.

Oversigt over husene, planeterne og aspekterne:

Husene beskriver forskellige områder af ens tilværelse. Fx handler 2 hus om din økonomi.
Planeterne har hver deres egen unikke betydning og påvirkning. Fx handler Venus om kærlighed og Mars om handlekraft.
Aspekterne fortæller noget om planeternes forhold til hinanden. Fx kan mange kritiske aspekter i et horoskop give udfordringer i form af depression. (Helt konkret er aspekterne vinkelafstande imellem planeterne.) 

De mange stjernetegn:

I hvert hus har du et unikt stjernetegn placeret, som påvirker det specifikke livsområde. Du kan fx have fisken i 2 hus (som jo handlede om økonomi), hvilket peger på, at du har svært ved at overskue regninger, økonomiske udfordringer og elsker at bruge dine penge løssluppent.
På hver planet bor der ligeledes et unikt stjernetegn. Dette stjernetegn påvirker planetens egenskaber. Hvis fx Skyttens tegn bor på din Måne (månen handler om følelser og instinkter), vil du være en person der elsker at føle sig fri og have forhold uden grænser.
Ud fra det ovenstående, kan vi altså tælle os frem til hele 22 unikke stjernetegn, som er placeret i dit horoskop. 

Jeg undlader en del information om dit horoskop

Det gør jeg fordi, at hvis jeg skulle gå i detaljen med alt, hvad dit personlige horoskop indebærer, ville du falde i søvn. Det er enormt teknisk og advanceret, så derfor har jeg ovenover kun lige fortalt dig, hvad jeg synes er vigtigt. Jeg synes fx at det er vigtigt, at give dig et indtryk af, at astrologi handler om meget mere, end hvad ugebladets lille kolonne kan tilbyde dig. Dit horoskop er helt unikt og fortæller en specifik beskrivelse af din personlighed!

Instagram

På min Instagram profil: AstroYazmin, ligger jeg løbende citater op om stjernetegnene og deres forskellige karaktertræk. Du skal være velkommen til at kigge forbi: https://www.instagram.com/astroyazmin/?hl=da

Astrologi
Min instagram profil: AstroYazmin

 

Selvudvikling igennem astrologi

Astrologiske retninger

Der er mange forskellige retninger inden for astrologi. Nogle spår om fremtiden, mens andre arbejder ud fra selvudvikling. Jeg arbejder helt klart ud fra den sidstnævnte. Det gør jeg, fordi jeg ikke bryder mig om at forudsige fremtiden. Mennesket bør leve i nuet, for det er kun nuet der eksisterer. Ingen astrolog kan forudsige, hvorvidt du går ud af din dør om lidt og bliver kørt over. Derfor skal du leve dit liv nu og arbejde med dig selv nu!

VIGTIG DATA inden du kan gå igang:

Hvis du godt kunne tænke dig, at lære dig selv bedre at kende, skal du først finde dine data frem. Den eneste måde at se netop dit personlige horoskop på, er ved at indtaste din fødselsdagsdato, tidspunktet du er født på og hvor i landet du er født. Hvis du ikke er i besiddelse af disse data, kan du enten spørge om dine forældre kender dem eller betale for at andre finder dem frem. (Hver dog opmærksom på, at nogle data ikke kan findes og så går dine penge tabt) 
Bestil og betal via Borger.dk – Rigsarkivet
https://www.borger.dk/Handlingsside?selfserviceId=57e77f14-0775-4a0c-a93a-a5f6c21ecab3

Nu er du klar!

Hvis du har ovenstående data klar, vil jeg anbefale dig at bruge denne hjemmeside. Astro.com: https://www.astro.com/index.htm
Til højre, øverst oppe, kan du vælge dit foretrukne sprog og derudover lave en profil på siden, ganske gratis. Når du har indtastet dine data, skal du ind i kategorien: “Gratis horoskoper” og finde underkategorien: “Personlig portræt”. (Se billederne)

 

Astrologi

Astrologi

Du vil nu se et udpluk af dit personlige horoskop, som Astro har udformet til dig, helt gratis. Nederst på siden, vil du kunne se hvilke stjernetegn der bor i dine huse, på dine planeter, samt hvilke aspekter du har.
Er du super nørdet og entusiastisk, kan du selv søge på google efter mere information om de enkelte positioner. Held og lykke i din søgen!

Min Youtube-kanal

Jeg har oprettet en youtubekanal, hvor jeg fortæller og illustrerer hvert enkelt stjernetegn. Du skal være mere end velkommen til at følge med! Der vil løbende blive lagt informative videoer op vedr. astrologi og ens personlige horoskop. Hvis du har nogle ønsker til videoer, må du hellere end gerne smide en kommentar herunder.
Du kan finde min youtube-kanal lige her: https://www.youtube.com/user/Louisesolarz

Astrologi

Vi snakkes!
Yaz.

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *