Numerologi
Spiritualitet

Numerologi ændrede mit liv

Jeg har fået en spirende kærlighed til numerologi, inden for de seneste 2 år. Det handler særligt om, at jeg fra 2015-2017 kæmpede med alvorlig stress. Ligesom jeg talte om ifht. astrologien, så vælger jeg at bruge numerologi til selvudvikling. Jeg søger altid efter den bedste udgave af mig selv, igennem spiritualiteten. Derfor valgte jeg, ud fra numerologi, at ændre mit navn. Lad mig fortælle dig, hvad der kom ud af det..

I kampen mod stress

Mit stress forløb er en længere historie og derfor hopper jeg lidt let henover flere elementer fra den situation. Du skal dog vide, at jeg var alvorligt ramt af både stress og angst i en periode på næsten et år. Det var så slemt, at jeg ikke turde gå ned i Fakta for at handle, i frygt for at få et panikanfald. Jeg var virkelig desperat, for at få det bedre!

Fra psykologhjælp til selvhjælp

Jeg tog min stress alvorligt og fik tid hos min læge, som sendte mig til en psykolog. Psykologen gav mig rum til at tale frit om alt det, jeg gik og bekymrede mig over. Hun foreslog en hypnose på et tidspunkt og jeg var frisk på stort set hvad som helst, bare det ville hjælpe. Hypnosen hjalp! Den hjalp på mine angstanfald. Faktisk har jeg ikke haft et eneste siden. Om det er selve hypnosen eller placeboeffekt der har været på spil, det skal jeg ikke kunne sige, jeg var bare lykkelig! Det interessante i den her sammenhæng er, at først da psykologen tager alternative midler i brug, forsvinder en af mine lidelser. Jeg begyndte derfor, at dyrke min spiritualitet igen. Det var der, at jeg stødte på numerologi for første gang.

Mit første møde med numerologi

Jeg har altid været lidt nørdet, når det kommer til spiritualitet. Så numerologi var ingen undtagelse. Jeg tømte biblioteket for fagbøger og dykkede ned i tallenes univers. Jeg var meget tæt på, at booke en tid hos en numerolog, som skulle ændre mit navn til det bedre. Jeg endte dog med at lade være, da pengene var små og jeg var usikker på værdien af mit køb. Mit liv fortsatte altså som hidtil. Lidt endnu..

I 2018 ændrede jeg mit navn vha. Numerologi

I sommeren 2017, tog jeg en drastisk beslutning og ændrede mit liv radikalt. Jeg var fyldt op af negative spiraler, som ikke så ud til at have nogen ende. Derfor gik jeg fra min daværende kæreste, fandt en ny og flyttede hjem til Slagelse. Mit liv var ret kaotisk, næsten helt frem til sommeren 2018. Jeg havde dog taget den beslutning, i April 2018, at NU ville jeg prøve at ændre mit navn vha. numerologi. Min stress var ikke nær så voldsom og jeg kunne sagtens fungere på både arbejde og i mit private liv igen. Desværre hang den stadig fast i mig, som en knude der bare ikke ville gå op.

Når du ændrer dit navn, ændrer du din energi

Jeg har lært at når du ændrer dit navn, så sker der også en ændring i din energi. Der sker en ændring i den måde, du møder din omverden på og i den måde, du hviler i dig selv på. Hvis du blot skifter dit navn og ikke tager numerologi med indover, kan du risikere at gøre dine vibrationer (energier) dårligere. Du kan ligefrem skabe sygdom i din krop eller sind, hvis du ikke passer på.

Jeg skiftede selv mit navn

Til trods for denne viden, valgte jeg alligevel at skifte mit navn selv. Jeg havde i et halvt års tid, nørdet numerologi så meget, at Steffe begyndte at føle sig som anden prioritet. Haha. Da jeg skiftede mit navn, skete der noget helt utroligt. Mit tunge sind, der ofte var fyldt af bekymringer eller spekulationer, forsvandt lige så stille. Jeg begyndte at anskue mine relationer anderledes. Min identitet og personlighed fik et langt blidere præg. Jeg havde pludselig et større behov for at nyde livet, end at kæmpe imod det.

Er Numerologi ikke bare placeboeffekt?

Det virker næsten som om, at jeg har bildt mig selv ind, at nu ville mit liv ændre sig, fordi jeg ændrede mit navn. Og det kan jeg da ikke modbevise! – men jeg kan se, at de specifikke tal, som jeg har sammensat mit navn af, viser sig i min adfærd. Det er da lidt pudsigt, synes du ikke.. Jeg går jo ikke rundt og er total selvbevidst hele tiden, så de handlinger eller valg jeg tager, sker helt automatisk. Jeg vælger at tro, at jeg selv har ændret mit liv til det bedre, vha. numerologi. Og det bedste ved det hele er: JEG HAR INGEN STRESS. 

Prøv at se på billedet, hvordan mit udtryk har ændret sig, efter jeg skiftede navn fra: Louise-Charlotte til Yazmin

Numerologi

Hvor kan jeg læse mere om numerologi?

Biblioteket og Millicentt Rosamunde

Først og fremmest er biblioteket altid et fremragende valg! Dog kan nogle bøger være forældede eller misvisende, så jeg vil klart anbefale en Numerolog som jeg følger: Millicentt Rosamunde. Hun har både en Instagram profil, en blog og en hjemmeside, hvor hun deler ud af sin viden og erfaring. Jeg synes personligt, at hun er rigtig dygtig og virker enormt varm og ægte. Du kan finde hendes hjemmeside lige her: https://www.numerologi.nu/  + hun har en GRATIS e-bog om Numerologi, som du får ved at tilmelde dig hendes nyhedsbrev. (Bare rolig, hun spammer ikke med alverdens mails) Og derudover har hun en mega fed feature, nemlig en navneberegner. Hvis du skriver dit navn ind, vil den vise dig, hvilke tal dit navn indebærer samt en beskrivelse nedenunder! Se den her: https://www.numerologi.nu/den-numerologiske-navneberegner/

Følg med på min blog

Jeg vil selvfølgelig også dele ud af min viden om numerologi. Det kommer til at foregå her på siden, hvor jeg løbende vil lægge blogoplæg op. Fx skal vi tale lidt om, hvordan du finder ud af, hvilket tal du er født ind i og derved hvilke energier du har med dig igennem hele livet. Jeg er ikke uddannet numerolog og kan derfor ikke ændre dit navn. Hvis du vil have professionel hjælp, vil jeg henvise til Millicentt, som jeg har linket til ovenover. Jeg kan dog hjælpe dig med at forstå numerologi bedre og give dig gode råd ifht. hvad du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil skifte dit navn selv.

Er du generelt spirituelt anlagt og klar til at arbejde med dig selv, bør du læse mit blogindlæg om Astrologi: https://yazminsolarz.dk/astrologi-og-dit-personlige-horoskop/

Vi snakkes!
Yaz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *