Spiritualitet

Hvilken Disney skurk er du, ud fra dit stjernetegn?

Efter den store respons på mit tidligere blogindlæg Hvilket Disney karakter er du, ud fra dit stjernetegn? , så har jeg valgt, at lave en ekstra version til jer. Denne gang skal vi finde ud af, hvilken skurk du har potentialet til at være, ud fra dit stjernetegn. Nysgerrig? Det er jeg ihvertfald! Smid en kommentar under blogindlægget og fortæl mig, hvilken skurk du er fra Disney.

Vædder – Gaston

Vædderens mørke side, stemmer overens med skurken Gaston, fra Skønheden og udyret. Gaston reagerer aggressivt på kommentarer, som virker fornærmende, selvom de måske egentlig ikke var ment sådan. I disse tilfælde går det oftest udover hans højre hånd, Le Fou. Gaston opfører sig arrogant overfor landsbyens beboere og hvis han ikke får sin vilje, opfører han sig som en forkælet møgunge, der stædig strider imod. Han har særlig svært ved at acceptere, at Belle takker nej tak til hans frieri og vælger derfor i raseri at smide hendes far i fangeskab.

Hvilken disney skurk er du, ud fra dit stjernetegn?

Tyr – Prins John

Prins John er kendt som den dovne og hidsige konge fra Robin Hood. Ligesom tyren er Prins John stædig og nægter frivilligt at ændre på tingene. Prins John tager fra de fattige og giver til sig selv. Han er forblændet af materialisme og har et stort behov for selvforkælelse. Udadtil vil han gerne virke fattet og storslået, men indenunder overfladen, er han ved at flyde over af rivaliserende følelser. Disse følelser sprutter som en vulkan, når Robin Hood tier ham åbenlyst. Derfor beordrer Prins John at Robin Hood skal dø. Denne Disney skurk, kan ikke være andet end tyr.

Hvilken disney skurk er du, ud fra dit stjernetegn?

Tvilling – Cruella de Vil

Cruella de Vil er kendt, som den utålmodige onde kvinde fra 101 dalmatiner. Cruella er enormt overfladisk og forsøger med charme og vid, at få familien til at sælge hende deres hvalpe. Cruella er nemlig interesseret i at bruge hvalpenes pels, til at lave sig en pelsfrakke og fordyber sig ikke videre i, at hvalpene har en sjæl eller personlighed. Ligesom tvillingen skal Cruella helst have flere af alting, så én håndfuld hvalpe er derfor ikke nok! Igennem filmen følger man hendes evige jagt efter hvalpene og hun kommanderer krævende rundt med sine to håndlagere.

Hvilken disney skurk er du, ud fra dit stjernetegn?

Krebs – Teddy

Teddy er kendt som den kontrastfyldte og lunefulde bamsebjørn, fra Toy Story. Teddy har et misvisende skjold oppe for at narre nyt legetøj, til at tro det bedste om ham. Han udviser stor omsorg og empati, da Woody og hans venner, møder ham for første gang. Teddy har dog inderst inde en stor besiddertrang – så voldsom at han hersker over alt andet legetøj i børnehaven og beordrer dem til at blive. Han er enormt følsom og fordi han blev forladt af sin ejer, føler han et kæmpe svigt, som han lader gå ud over alle andre. Ligesom krebsen, holder han for hårdt fast i dem der kommer ham nær.

Stjernetegn

Løve – Den onde dronning

Den onde dronning er kendt fra Snehvide, som hendes stedmoder, der er enormt optaget af, om hun er den smukkeste i landet her. Den onde dronning er ligesom løven, interesseret i at være den skønneste og smukkeste af dem alle. Som den leder hun er, forventer hun, at alles øjne hviler på hende. Når det ikke er tilfældet, bliver hun rasende og hævner sig. Hun har brug for andres tilbedelse og smigrer, for at have det godt med sig selv. Derfor forsøger hun også at få Snehvide af vejen, da hun tager al opmærksomheden. Som den Disney skurk hun er, ender hendes stolthed dog med at spænde ben for hende.

Stjernetegn

Jomfru – Radcliffe

Radcliffe er kendt som den snerpede og bedrevidende guvernør fra Pocahontas. Han er på jagt efter guld og har svært ved at slappe af indtil målet af nået. Han har intet tilovers for impulsive handlinger og beordrer derfor at John Smith skal hentes tilbage, da han drager på eventyr, midt i efterforskningen. Radcliffe er ikke fan af følelser og har derfor rigtig svært ved, når tingene går ham imod. Ligesom Jomfruen, vil Radcliffe aldrig indrømme at han har taget fejl og derfor vil han hellere gå i krig med indianerne, end opgive at grave efter guld, selvom der intet er.

stjernetegn

Vægt – Scar

Scar er kendt som skurken i Løvernes Konge. Udadtil forsøger Scar at virke charmerende, social og diplomatisk. Hans overtalelsesevner slår ikke fejl, da han overtaler alle hyænerne til at følge ham i en hær. Han er dog konfliktsky og forsøger at gemme sig, bag den falske facade, da Simba konfronterer ham, med Mufasa’s død. Scar er også letsindig og lader hellere hyænerne gøre det hårde arbejde, mens han trækker i trådene bagved. Scar narrer hyænerne til at tro, at hvis de følger ham, så skal de aldrig sulte igen, men ligesom vægten, frygter Scar, at hyænerne ser hans usikkerhed og derved sande Jeg.

disney skurk

 

Skorpion – Maleficent

Maleficent er den mest omtalte Disney skurk! Hun er kendt fra Tornerose, som den onde fe, der ikke at være inviteret til torneroses dåb. Ligesom den lidenskabelige skorpion, bliver hun hævngerrig og forbander Tornerose i et forsøg på at opretholde kontrol. Maleficent vil nemlig helst styre og dominerer sine omgivelser, og særligt dem som har gjort hende ondt. Hun bærer nag og griner derfor ondskabsfuldt ved tanken om, at når Tornerose fylder 16 år, skal hun stikke sig på en rokke og dø. Ligesom skorpionen er Maleficent stædig og urokkelig, når hun først har sat sig noget for.

Disney skurk

Skytte – Hades

Hades er kendt som skurken i Herkules. Han er hersker over underverdenen og kontrollerer døden. Ligesom skytten er Hades flamboyant og siger hvad der falder ham ind, uden at tænke over, hvem det støder. Han kan ikke lide at være bundet til ét sted og i sin iver efter eventyr, forsøger han at overtage Olympen. Hades forsøger at slå herkules ihjel, så han kan overtage Olympen, men tager en masse impulsive beslutninger, som ender med ikke at lykkedes. Hades har ingen dybe eller nære forhold i sit liv, kun to håndlangere som han koster rundt med og tanken om kærlighed giver ham kvalme.

Disney skurk

Stenbuk – Jafar

Jafar er den mest reserverede af alle Disney skurkene. Ligesom stenbukken er han enormt ambitiøs og derfor ligger han snedige planer om, at overtage kongeriget, magten og guldet. Jafar forsøger at manipulere med kongen, ved at blande sig i alle beslutninger og hypnotisere ham, så kongen tror at det er hans egne ideer. Jafar vil gerne gifte sig til magt og rigdom, så derfor har han brug for, at kongen befaler Jasmin til at gifte sig med ham. Jafar er følelsesmæssigt distanceret og hans kommentarer virker både kolde og arrogante, så Jasmin har ingen intentioner om at gifte sig med ham.

Disney skurk

Vandmand – Ursula

Ursula er kendt fra Ariel, som den onde havheks. Ursula er ikke bange for at skille sig ud og gøre oprør, mod den ellers så perfekte Atlantica. Ursula kan ikke fordrage kedelige og uinspirerende havfolk, som ikke gør hvad hun beder dem om. Derfor forvandler hun dem til små ulykkelige pus, som lever på bunden af hendes grotte. Da Ariel forsøger at vinde sin stemme tilbage, ved at forpurre brylluppet imellem Eric og Ursula, ser man tydeligt Ursulas stædighed komme til sin ret. Hun kæmper endnu mere indædt end før, selvom hendes ide allerede er faldet til jorden.

Fisk – Yzma

Yzma er kendt fra kejserens nye flip, som Kuzco’s tidligere rådgiver. Hun er dog også en halvskør troldkvinde, som forgæves forsøger at slå Kuzco ihjel. Yzma synes selv, at hendes ideer er fantastiske, men da hun er god til at vælge de forkerte mennesker at omgås, slår hendes planer fejl. Yzma er følelsesladet og disse følelser, trækker hende i forskellige retninger, for hun bliver så påvirket af dem, at hun mixer sine trylledrikke forkert, eller selv ender med at indtage dem. Yzma leder altid efter den nemmeste måde at slå Kuzco ihjel på, så hun ikke skal håndtere en masse modstand.

Det var mit bud på, hvilken Disney skurk du har potentialet til at være. Lad mig høre, hvem du endte med at blive. Selv er jeg Yzma – den halvskøre troldkvinde.

Vi snakkes!
Yaz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *