Spiritualitet

Ascendanten fortæller om din ydre personlighed

Indenfor astrologi og særligt i dit personlige horoskop, er der noget vi astrologer kalder for Ascendanten. Ascendanten fortæller om din ydre personlighed. Hvilket førstehåndsindtryk du giver andre. Fx når du tager til en jobsamtale. Nogle mennesker kan afsky dig, alene på baggrund af din ascendant og vælger måske at gå udenom dig. Andre vil elske dig for den, men senere indse, at du ikke var “den de troede, du var”. Er du nysgerrig? Så læs med her..

Helt praktisk om Ascendanten

• Din Ascendant bestemmes ud fra det punkt, som stiger op i det østlige hjørne, på det tidspunkt du bliver født.
• Din Ascendant besidder ét af de 12 stjernetegn. Fx kan du høre en astrolog sige “Du har Løve i Ascendant, derfor er du..”.
• Det tegn du har i Ascendant, kan sagtens være anderledes end det tegn du er født ind i. Du kan fx være Vandmand i stjernetegn, men have Skytten i Ascendant.
• Ascendanten fortæller om din ydre personlighed. Det førstehåndindtryk du giver andre, samt din fremtoning i verden.
Ascendanten forkortes AC.

Andres mening om os, dannes indenfor de første 4min

Jeg fandt denne artikel: Udforsksindet.dk: Førstehåndsindtryk, hvor en undersøgelse viser, at vi danner 50% af vores førstehåndsindtryk, på 2 sek. Derefter dannes resten af indtrykket indenfor 4min. Det er virkelig kort tid!

Hvilket leder mig tilbage til Ascendanten og vigtigheden af at kende den! 
Måske har du oplevet at andre har dannet sig et forkert indtryk af dig. De giver måske udtryk for, at du er på en bestemt måde eller agerer på en bestemt måde. Er det et negativt karaktertræk de hentyder til, bliver du måske ked af det eller vred. Du føler dig misforstået og har svært ved at bryde med deres overbevisning om, hvem du er.
Her kan din viden om din Ascendant, hjælpe dig!

Ascendanten fortæller om vores ydre personlighed

Ascendanten, er for rigtig mange mennesker, en ydre adfærd, som sker helt ubevidst. Jeg har ikke mødt ret mange mennesker, som kendte deres Ascendant på forhånd. (med mindre de var astrologer eller meget interesserede i astrologi). Og det er smadder ærgerligt, for vi identificerer os selv, med vores ascendant. Den er vores ydre image – vores maske, eller facade udadtil. Derfor er den også enormt vigtig at kende.

Forestil dig, at din Ascendant er i kæmpe kontrast til den du virkelig er inde bag ved. Så vil du konstant blive mødt af mennesker, som tager fejl af dig. Det er sku da pisse hårdt!

Min Ascendant som eksempel

Jeg er født ind i Fiskens tegn. Fisken er en følsom og drømmerisk person, som elsker romantik og kærlighed. Derudover er fisken forvirret, har svært ved at tage beslutninger og enormt samvittighedsfuld. Den kan i det hele taget virke lidt verdensfjern og lever ofte i sin egen lille verden.
I ascendant er jeg Løve. Løven er dominerende, elsker at være centrum for opmærksomhed og tager hellere end gerne styringen. Den ser sig selv som chefen, der dirigerer rundt med andre og som ligefrem kan have en majestætisk udstråling. Forestil dig løven på savannen med en stor funklende krone på.

Ascendanten fortæller om din ydre personlighed

I mit personlige horoskop, tegner der sig altså et billede af en person, som giver et kraftigt førstehåndsindtryk, men som inderst inde er langt mere følsom og sårbar, end lige antaget.
Jeg har været udsat for rigtig mange misforståelse igennem mine unge år, alene på baggrund af, at jeg gav et helt andet indtryk på folk, end jeg var klar over.

Fordelen ved at kende din Ascendant

Det siger næsten sig selv, at hvis du kender din Ascendant, så kender du også til den adfærd du viser andre. Det er til dels korrekt. Ved at kende din Ascendant og sætte dig ind i, hvordan denne viser sig i din “ydre personlighed”, kan du agerer anderledes, alt efter den givne situation.
Fx er min løve helt okey, til en jobsamtale. Jeg virker selvsikker, har masser af gåpåmod og oser af autoritet. I andre situationer, bør jeg dog skrue lidt ned for min løve og finde mere af min fisk frem. At kende sin Ascendant, er virkelig et godt værktøj at have i baglommen.
Omvendt set, skal man huske at andre mennesker også har en Ascendant og derfor kan give et førstehåndsindtryk, som ikke nødvendigvis fortæller hvem de er!

Hvordan finder du ud af, hvilken Ascendant du har?

Du skal bruge dit præcise fødselstidspunkt, din fødselsdagsdato og dit fødested. Det er super vigtigt at dit fødselstidspunkt er korrekt, da ascendanten tilegnes, lige når du fødes og kan være en anden 5min senere.

• Du kan benytte Astro.com, som jeg nævner i dette blogindlæg: https://yazminsolarz.dk/astrologi-og-dit-personlige-horoskop/
• eller du kan lynhurtigt finde din ascendant, via denne hjemmeside: Find din AC (Obs* siden er på engelsk) Herunder ses fx at jeg er Løve i AC:

Ascendanten fortæller om din ydre personlighed

Held og lykke!

Vi snakkes.
Yaz.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *