Spiritualitet

Hvilken Disney karakter er du, ud fra dit stjernetegn?

I det her blog indlæg har jeg kombineret to af mine absolut yndlings beskæftigelser! Nemlig astrologi og Disney. Jeg er 90’er barn og nærmest hjernevasket med de mest fantastiske Disney film. Jeg læste en artikel forleden, som handlede om det samme. Nemlig: “Hvilken Disney karakter er du, ud fra dit stjernetegn?” I ved jo allerede, at jeg er mega nørdet omkring astrologi og jeg var ikke helt fan af de valg, som forfatteren havde taget. Faktisk syntes jeg ikke at beskrivelserne var korrekte. Derfor har jeg valgt at lave min egen version, hvor der nøje er tænkt over egenskaber og adfærdstræk hos de specifikke karakterer.

Så her kommer mit bedste bud på, hvilken Disney figur du er, ud fra dit stjernetegn!

 

Vædder – Buzz Lightyear

Buzz Lightyear, er kendt fra Toystory, som den modige spaceranger, der ankommer til Anders værelse i den tro, at han leder et rumfartøj. Han er på en vigtig mission og forventer, at det andet legetøj skal adlyde hans ordrer. Hvilket de automatisk gør, pga. hans autoritet og selvsikre adfærd! Han viser gentagende gange i filmen stor tapperhed, når han kaster sig hovedkulds ud i farlige situationer. Ligesom vædderen er han både modig, har masser af gåpåmod og store forventninger til egne evner. Han er den fødte ledertype og har ingen problemer med at tage initiativ.

Disney

Tyr – Krabben Sebastian

Den humørfyldte krabbe Sebastian, er kendt som kongens højre hånd, der er sat til at holde øje med Ariel. Sebastian sætter en ære i dirigere havets orkester, som har til formål at fremme hans og andres nydelse og velbefindende. Sebastians stædighed viser sig, når Ariel trodser ham og går egne veje. Sebastian har nemlig behov for, at tingene skal glide let og skabe mindst muligt besvær. Til trods for de mange udfordringer, som Ariel udsætter ham for, er han vedholdende. Han forsøger på bedste vis at hjælpe hende med at få sin stemme tilbage og bruger gerne humor, som afledning. Sebastian er ligesom Tyren både loyal, stabil og hader forandringer.

Disney

Tvilling – Peter Pan

Den flyvske Peter Pan er en forældreløs dreng, som har valgt en tilværelse på Ønskeøen, hvor man aldrig kan blive voksen. Som det legebarn han er, tager han Wendy og Co. med til ønskeøen, fordi han elsker nye oplevelser. De følger tillidsfuldt trop, da Peter Pan giver et bragende godt førstehåndsindtryk. Der skal helst ske noget sjovt eller keder han sig hurtigt. Derfor holder han også af, at duellere med sin ærkefjende Kaptajn Klo, som han driller med sine vittige kommentarer og charme. Ligesom tvillingen, er Peter Pan positiv, elsker forandring og hader når tingene står stille.

Hvilken disney karakter er du, ud fra dit stjrnetegn?

Krebs – Herkules

I Disney er Herkules kendt for sin kontrastfyldte natur, hvor han udenpå er bomstærk og hård, men indeni blød og omsorgsfuld. Som det familiemenneske Herkules er, værdsætter han den kærlighed og tryghed, som hans forældre giver ham. Han er dog forfulgt af sort uheld, når han forsøger at hjælpe andre og ender med at ødelægge alt omkring sig i stedet. Da han finder ud af, at hans forældre ikke er hans biologiske forældre, opsøger han sine rødder, da han har et stort behov for at høre til. Herkules skaber venskaber for livet, med både Pegasus og Phil, som støtter ham når hans humør svinger. Herkules har ligesom krebsen en stor beskyttertrang, indre styrke og et hjerte af guld.

Hviken disney karakter er du, ud fra dit stjernetegn?

Løve – Genie

Genie er bedre kendt som Aladdins opmærksomhedskrævende og sjove lampeånd. Når Genie tilkaldes, er det aldrig kedeligt. Han elsker at være midtpunkt og underholde andre. Som den fødte entertainer han er, skaber han det mest dramatiske og spændende show, da Aladdin ankommer til Agraba, som Prins Ali. Selvom Aladdin er hovedpersonen, formår Genie at tage spotligtet gang på gang, med sin sprudlende og livlige personlighed. Han er en ægte og generøs ven overfor Aladdin også selvom Aladdin “glemmer” Genie, da han er travlt optaget af at score Jasmin. Genie tilgiver hurtigt og bærer ikke nag.  Ligesom løven elsker Genie at få komplimenter, være social og leve i nuet.

Genie
Jomfru – Mesterdetektiven Basil Mus

Den Sherlock Holmes inspirerede Basil mus, optræder som en rolig og fokuseret detektiv, der løser mysterier på egen hånd. Under hans umiddelbare reserverede facon, syder han af aktivitetstrang. Han kan lide at skabe orden i kaos og da den unge Olivia og Dr. Hotson opsøger Basil i hans hjem, er han ikke just lykkelig over, at de roder i hans ting og sager. Han vælger at undersøge den mystiske forsvinden af Olivias far og benytter sig af sine analytiske evner og klogskab, for at løse mysteriet. Han går arbejdsomt til værks og benytter sig af alle de fakta han støder på, for at finde frem til sandheden. Ligesom Jomfruen, så er Basil mus indsigtsfuld, intelligent og logisk tænkende.

Disney

Vægt – Sheriff Woody

Woody er kendt som den diplomatiske sheriff/leder af legetøjet i Toy Story. Han holder af at skabe tætte venskaber med det andet legetøj og elsker harmoni og balance. Hans retfærdighedssans er stor og der er intet der kan få ham hurtigere op af stolen, end hvis et legetøj bliver uretfærdigt behandlet. Da Woody sætter en stor ære i at pleje sine venskaber, irriterer dem ham grænseløst, da Buzz lightyear dukker op og bliver beundret for hans autoritære attitude. Da Woody er konfliktsky, men samtidig opsat på at have harmoni og balance omkring sig, er det ikke underligt at han forsøger at få Buzz til at falde ned bag Anders’ Bord, “ved et uheld”. Ligesom vægten er Woody udadvendt, idealistisk og charmerende.

Disney Woody

Skorpion – Esmeralda

I Disney er Esmeralda er kendt som den passionerede og intense sigøjner, fra Klokkeren af Notre Dame. Hun lever på bunden af samfundet og jages af byens minister, Frollo. Alligevel udviser Esmeralda vedholdenhed og lidenskab i hendes kamp for lige vilkår og barmhjertighed. Hun syder af en stærk vilje og kuer ikke tilbage fra at befri Quasimodo på markedspladsen, til trods for at Frollo forbyder det. Hun oser af mystik, når hun danser på markedspladsen og bliver begæret af samtlige mænd i filmen, som finder hende dragende og sensuel. Ligesom skorpionen er Esmeralda engageret, urokkelig og følelsesladet.

Skytten – Mushu

Mushu er bedre kendt som Mulans eventyrlystne og energiske skytsånd. Da Mushu kommer til at smadre statuen af den “rigtige” skytsånd, ender det med at blive hans held. Han drager optimistisk ud efter Mulan og støtter hende som en loyal ven på hendes rejse. Ligesom Skytten er Mushu vild med en udfordring, hvilket fx ses da han agerer som dukkemager, for at fake et brev fra kongen. Mushu siger tingene ligeud og er ikke bange for at italesætte den rå sandhed. Ligesom skytten er Mushu frihedselskende, inspirerende og ekstrem.

Stenbukken – Mulan

Mulan er kendt som den ansvarsbevidste datter, der forsøger at følge familiens forventninger ifht. ægteskab. Hun er dog langt mere ambitiøs og målrettet end familien aner. Hun drager i krig istedet for hendes syge far og gennem udholdenhed og disciplin overkommer hun alle udfordringerne. Faktisk ender hun med at være langt bedre end alle mændene i hæren og er den første som kravler til tops på pælen i lejren. Mulan er en kvinde som aldrig giver op og derfor ender hendes rejse også med succes og triumf over hunnerne. Mulan er ligesom stenbukken tålmodig, beslutsom og konservativ.

Vandmanden – Robin Hood

Robin Hood er i Disneys udgave, kendt som den lovløse og rebelske ræv, der tager fra den rige Kong John og giver til de fattige. Han laver sine egne regler og derfor har han og hans følgesvende skabt deres eget lille samfund i Sherwood-skoven. Robin Hood er ikke bange for at skille sig ud og formår at vinde Lady Marions hjerte vha. morskab og kække bemærkninger. Dyrene i skoven ser op til ham fordi han tør at vende tingene på hovedet og være anderledes. Ligesom vandmanden er Robin Hood udadvendt, visionær og original.

Fisken – Belle

Belle er bedre kendt som den drømmeriske landsbypige, der forsvinder ned i sine bøger af fantasi. Hun er en gammel sjæl som ikke lader sig forblænde af store muskler og glamour. I stedet ser hun ind bag facaden og forelsker sig i udyret, som hun samtidig er opsat på at redde fra Gaston og resten af landsbyen. Hun tilpasser sig hurtigt livet på det fortryllede slot og har stor sympati med alle der lider i filmen. (Både hendes far og udyret). Ligesom fisken er Belle følsom, selvopofrende og hjertevarm.

 

Det var mit bud på, “hvilken disney karakter er du, ud fra dit stjernetegn”. Er du nysgerrig efter at læse mere om astrologi, så tjek mit blogindlæg om astrologi lige her: Dit personlige horoskop – Håber du nød at læse med!

Vi snakkes.
Yaz.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *