Spiritualitet

Find dine astrologiske data

I det her blogindlæg viser jeg dig, hvordan du opretter en gæsteprofil på astro.com. På astro.com kan du tilgå alle dine astrologiske data. Det er super nemt og jeg vil ofte referere til denne side, når jeg lægger videoer op omkring astrologi.

Hvor finder jeg mit 7. Hus?

Lad mig starte med at vise dig, hvor du kan se, hvilket stjernetegn du har i DIT 7. Hus. Hvis du logger ind på Astro.com og starter med at trykke på “dk”, oppe i højre hjørne. Så er siden nemlig på dansk.

 

På den samme side, er der et gæstelink, hvis du scroller lidt ned. Det ser således ud:

 

Tryk på linket for at oprette en gæstebruger. Så kan du lynhurtigt komme i gang med at finde dine astrologiske data. Du kan også trykke på linket nedenunder og oprette dig en profil ganske gratis. Så kan du altid logge ind og finde dine data igen.

Når du har trykket på linket, så indtaster du nu dine data og trykker på fortsæt.
OBS* Det er vigtigt at du indtaster det præcise tidspunkt du blev født på, ellers kan du få nogle forkerte data frem.

Derefter kommer du til forsiden. På forsiden scroller du ned, indtil du finder “personligt portræt”. Tryk på den.

Når du har trykket på personligt portræt, kommer dine indtastede data frem. På mit billede kan du se, at jeg har oprettet en fiktiv bruger, der hedder “hej med dig”.

Nu scroller du helt ned i bunden af siden, indtil du ser en masse data. Det ser således ud:

 

Du har nu muligvis spottet dine huse og kan også se, at der ikke er noget der hedder det 7. Hus. Det er fordi, at indenfor astrologi hedder det 7. Hus “decendant”. Du vil se den imellem 6 hus og 8 hus, som jeg har vist med pilen.

Kig på det stjernetegn der står ud for “decendant”. Det er dit stjernetegn i 7. Hus.

Denne fiktive person har fx tyren i sit 7. Hus

Tilbage til videoen!

Var du i gang med at se videoen om det 7. Hus, kan du klikke lige her: D. 7 hus video for at komme tilbage og se videre. Rigtig god fornøjelse!

Er du blot kommet forbi dette blogindlæg, fordi du interesserer dig for astrologi, så kan du læse mit andet blogindlæg om: Astrologi og dit personlige horoskop og læse flere detaljer om dit eget personlige horoskop.

Vi snakkes!

Yaz.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *