Mit lesbiske parforhold

Vi har renoveret sommerhus i disse coronatider

Steffe har sommerferie fra skolen af og jeg er på barsel. Det er fantastisk at have så meget tid til hinanden, særligt når man lige har fået en lille baby, men når det er sagt, så er vi typerne der elsker at udrette noget og holde os igang. Så hvad får vi egentlig tiden til at gå med, nu når vi begge to er hjemme på barsel?

Corona isolation

Pga. den trælse coronaepidemi, var vi ligesom så mange andre, nødsaget til at blive hjemme i en længere periode. Det gjorde os næsten skøre, ikke at kunne lave noget, for vi bor i en lille 2v lejlighed. Derudover er det strengt forbudt at renovere eller ændre i noget her, fordi vi bor i en boligforening. Så mulighederne var ikke mange. Vi brugte selvfølgelig en helt masse tid på, at være forældre og lære vores lille søn at kende (hvilket kræver langt mere end man lige regner med) og så spillede vi en helt masse computer og ps4. Selvfølgelig!

Min mors sommerhus trængte til en kærlig hånd

Heldigvis for os, så havde min mor fået den ide, at hendes sommerhus skulle renoveres og genopfriskes. “Hurra”, tænkte vi. Så kan vi tage ud og hjælpe, samtidig med at vi kan holde god afstand, fordi meget af arbejdet stod i at male både inde og ude. Der var altså masser af vægge at gå i gang med og derfor kunne vi dele os op.

Det endte dog med, at Steffe, Jeg og Jordan “overtog” projektet i en periode. Min mor og hendes mand gik stadig på arbejde og havde en masse andre projekter, som også skulle passes. Det gjorde os ikke spor. Så blev vi bare i det skønne sommerhus selv og nød den friske luft, de lange gåture med barnevognen og de smukke solnedgange. Win win!

Fra brunt til gråt

Min mors sommerhus stod i en lækker lortebrun farve, inden vi gik igang med at male. Min mor havde besluttet at købe grå maling til alle vægge. Vinduer, døre samt lidt af taget skulle være hvidt. Vi startede omme ved hoveddøren og derfra rundt om huset. Det viste sig at være et stort projekt, men vi var ligeglade! Endelig kunne vi bruge vores kroppe og få udrettet noget.

Tagrenden blev pillet ned, der blev slebet og væggen blev rengjort. Så var vi ellers klar til den sjove del… malingen!

sommerhussommerhus sommerhus

 

Vi havde dog lige et mindre problem, mens vi var igang med at male hoveddøren. Vi skulle nemlig have trappen skubbet væk, for at male det nederste af siderne. Her fandt vi den største motherfucking edderkop. Føj, det løber mig stadig koldt ned af ryggen.. Herunder ses Steffe, der forsøger at overvinde sig selv, for at suge edderkoppen op i støvsugeren. Hahaha…

 

Da edderkoppeshowet var overstået, var det tilbage til arbejdet igen. Der manglede stadig flere sider af huset og vi skulle have malet skodder, vinduer og det øverste af taget hvidt. Der var nok at gå igang med, men vejret var skønt og Jordan sov godt og trygt i sin barnevogn imens.

sommerhuslebisk familiejordan sover

Havearbejde

Vi kunne heller ikke lade være med at give haven en kærlig omgang. Der blev både slået græs, klippet hæk, klippet træer og bukse, samt hakket ukrudt fra terrassen. Armene var tunge da dagen var omme, men hjernen var slukket og vi havde ro i krop og sind. SÅ DEJLIGT!

sommerhus

sommerhus

Indendørs og særligt soveværelset

Min mor ville have malet alle vægge hvide indendørs, så det gik vi også igang med. Det var lidt kedeligt i længden at stå og rulle op og ned. Klart sjovere at male udendørs, for der går det stærkt og solen bruner én i nakken imens. Vi valgte derfor at rive hendes gamle skab ned, inde i soveværelset. Der var tapet på væggen og det skulle selvfølgelig også af, inden vi kunne få malet hvidt. Igang med spatel, slibemaskine og knofedt. Ned skulle det jo og sjovt var det!

sommerhus

 

Steffe i fuld sving 😀 haha..

 

Generelt havde vi bare nogle dejlige uger i sommerhuset, med masser af hygge og hårdt arbejde. Ligesom vi kan lide det! Og Jordan nød det max. Al den friske luft og de mange gåture, var han helt vild med. Og ikke at forglemme, var han en tur på stranden, for første gang i hans liv. Det var en stor dag, for både ham og hans mødre.

Jordan i sommerhus

Hvad har i fået coronatiden til at gå med?

Vi snakkes!
Yaz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *