Tredje video fra Storkereden
Graviditet og livet som mor

Tredje video fra Storkereden

Endnu engang har Storkereden filmet vores graviditetsforløb. I den tredje video fra Storkereden er vi nået til uge 37, hvor vi taler meget mere om den nærtstående fødsel!

Fødslen er lige om hjørnet

I den tredje video fra Storkereden, skal i høre mere om de tanker vi har op til fødslen. Vi er førstegangsforældre, så vores tanker drejer sig meget om alt det nye og uvisse forude. De gener der opstår til sidst i graviditeten, samt hvad vi forventer der kommer til at ske.

Faktisk endte jeg med at føde i uge 40, da jeg var præcis 39+0. Det vil altså sige, at han kom til verden en uge før tid. Jeg havde egentlig hele tiden haft på fornemmelsen at han ville komme lidt før, pga vores scanninger. På scanningerne har han hele tiden ligget lidt foran, ca en uges tid. Så derfor var jeg ikke overrasket over at gå i fødsel før termin.

Du kan læse meget mere om hvordan fødslen gik lige her: https://yazminsolarz.dk/foedselsberetning/

Næste video er udskudt på ubestemt tid

Grundet Coronavirus er vi nødt til at vente med at optage den sidste video, som selvfølgelig drejer sig om selve fødslen og tiden lige efter. MEN, den skal nok komme!

Vi glæder os helt vildt til at se de søde jordemødre ude fra Storkereden igen, når det hele har lagt sig. Vi er generelt blevet meget tætte med jordemødrene i Storkereden. Det føles som en lille graviditetsfamilie, fordi man har så mange tætte og unikke konsultationer igennem graviditet. Jordemødrene i Storkereden er generelt kanon søde og hjertevarme!

I kan læse meget mere om alt det Storkereden tilbyder lige her: https://storkereden.nu

Her kan i finde det direkte link til den tredje video fra Storkereden

Linket fører dig direkte hen til min youtubekanal, hvor jeg har uploadet videoen. Rigtig god fornøjelse! ♥

https://www.youtube.com/watch?v=NLt7xkBI3G0

 

Vi snakkes!

Yaz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *