Mit lesbiske parforhold

Lesbisk: Hvem er manden i forholdet?

Undskyld, hvad? Manden? Hele pointen er jo, at der ingen mand er i vores forhold, så hvorfor i alverden skulle en af os agere, som en mand? Haha. Herhjemme er vi to kvinder og ikke nogen mand.

men lad mig forsøge at besvare spørgsmålet alligevel…

To spørgsmål jeg oftest har fået

Dette spørgsmål, sammen med “Kan to kvinder godt have sex?”, er nok de spørgsmål jeg har fået allerflest gange. Det sjove er, at det typisk er mænd, som stiller disse spørgsmål.
De må åbenbart have en eller anden forestilling om, at der SKAL indgå en mand og en PENIS i et parforhold, før at kærligheden og intimiteten kan være fuldbyrdig? Altså hvem er det, der går og bilder de stakkels mænd, det her ind?
I vores parforhold, er der to kvinder og ikke nogen mand, udover den hund vi ejer og har. Men jeg er ikke sikker på at han tæller. Vi er to kvinder, af kød og blod, som elsker hinanden og som ja, dyrker seksuel omgang med hinanden. Surprise!

Stereotypisk tankegang

Af en eller anden årsag, så er der stadig mennesker i år 2019, som mener at homoseksuelle ikke er normale eller kan indgå i et parforhold sammen. Det er da helt utroligt! Og virkelig ærgerligt for de mennesker, som ikke er i stand til at følge med udviklingen. Det må være skrækkeligt at stagnere på den måde. Kunne jeg aldrig tænke mig.
MEN, der er også mennesker, som synes at det er helt okey, de har bare svært ved at sætte sig ind i, hvordan og hvorfor eksempelvis to kvinder indgår i et parforhold til hinanden. Det kan jeg da godt forstå! Det er jo ikke noget vi lærer om i skolen eller nødvendigvis er vokset op med. Selvom jeg da håber, at det er fremtiden.

Grøn koncert – 2018
Mit lesbiske parforhold og hvordan det fungerer

Lad mig forsøge at oplyse jer, som er lidt uvidende indenfor dette felt. Vi er som sagt to kvinder, der både deler hjem og seng.
I vores hjem, bliver der langt rigtig meget energi i, at give hinanden kærlighed. Kærlighed i form af kys, kram, forståelse, diskussioner, modspil, latter og tårer. Fuldstændig, ligesom i mange andre hjem.
I vores seng, som jo er noget mere privat, bliver der også udvekslet kærlighed – blot imellem to kvinder. Det er her vi bekræfter hinanden i, at vi elsker hinanden og udelukkende er tiltrukket af hinanden.
Der indgår ikke nogen mand eller penis, i hverken vores dagligdag herhjemme eller i vores soveværelse. Kun kærlighed, kvinder i mellem. Jeg gentager – to kvinder og ikke nogen mand! haha. 

Men hvorfor har Steffe så kort hår?

Hun har kort hår, fordi det klæder hende helt vildt! Derudover har Steffe kort hår, fordi hun hader at bruge tid på at redde hår, sætte hår, pleje hår og i det hele taget bruge unødvendig tid på, at ordne sit hår. Derfor er kort hår perfekt til Steffe. Perfekt fordi det er nemt og fordi hun ser pisse godt ud med det. Kvinde eller ej!
Nogle mænd har langt skæg og bruger timevis af tid på at pleje, rede og sætte det. Er de så mere feminine? Eller mænd som elsker at gøre noget ud af sig selv, købe tøj og tage selfies. Skal de ud og finde sig en maskulin kvindelig kæreste? Så det hele kan gå op i en højere enhed, med det stereotypiske billede? Nej, vel..

Før og efter at Steffe klippede sit hår kort
Så der er ingen der “bestemmer” eller “dominerer” hjemme hos jer?

Det korte svar, nej. Herhjemme er vi lige og deler ligeligt ud af både holdninger og meninger. Vi lever ikke i 1920’erne, hvor den ene part skal bestemme eller undertrykkes. Vi lever i 2019 og i ligesom alle andre forhold, så er mænd og kvinder lige. To kvinder opfører sig derfor også lige. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du selv er lesbisk, bør du tage et kig på mit blog indlæg “5 tegn på at du er lesbisk”: https://yazminsolarz.dk/du-er-lesbisk/

Kvinder der elsker kvinder

Så at være lesbisk vil altså sige, at man er en kvinde, som elsker eller er tiltrukket af en anden kvinde. At kvindekroppen har tiltrækningskraft på én og at man ikke er tiltrukket af mandens krop. Jeg vender mig fx ikke om efter mænd på gaden og har altid haft det svært i parforhold med mænd. Jep, jeg har også være i forhold med mænd, så det er ikke fordi, at jeg ikke ved, hvad jeg går glip af – som nogle mænd så fint påpeger.
Det skal ikke forstås sådan, at jeg ikke har holdt rigtig meget af de her tidligere mænd i mit liv. Jeg har bare aldrig været tiltrukket af dem på samme måde, som jeg er af kvinder. Det tog mig lidt tid at finde ud af, for vi lever i en verden af stereotyper, som man forsøger at passe ind i. Det er heldigvis slut med det pjat!

Følg dit hjerte uanset hvad andre siger!

På baggrund af mine egne erfaringer, mener jeg at det er vigtigt at tale om og synliggøre, at det altså er helt normalt, at kvinder elsker kvinder eller mænd elsker mænd. Det er der ingenting galt i og alle homoseksuelle er fantastiske og helt som de skal være! Indenfor den homoseksuelle verden, findes en helt masse begreber over de forskellige seksuelle retninger. Hvis du fx har et familiemedlem der er sprunget ud og er fuldstændig forvirret, kan denne ordbog måske give dig et større overblik eller forståelse: http://lgbt.dk/viden-og-materialer/lgbt-ordbog/  Held og lykke.

Yazmin til Pride parade 2018

Du skal være mere end velkommen til at smide en kommentar til dette indlæg!

Vi snakkes,
Yaz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *