Storkereden følger vores graviditet
Graviditet og livet som mor,  Mit lesbiske parforhold

Storkereden følger vores graviditet

Vi er som tidligere nævnt, blevet insemineret hos Storkereden i Slagelse. Efterfølgende er vi blevet spurgt, om de kunne få lov til at følge vores graviditet på video. Det har vi sagt ja tak til og derfor har de filmet os. Se mere nedenunder, hvor jeg kort fortæller hvordan Storkereden følger vores graviditet..

Storkereden har sin egen Youtube-kanal

Da Storkereden er begyndt at lave små videoer fra deres praksis, har de oprettet en youtube-kanal, hvor deres videoer bliver lagt ud. Du kan finde kanalen lige her: https://www.youtube.com/storkereden Det vil blive lagt flere videoer ud løbende og de vil optage vores forløb over flere scenarier, så man rigtig får et billede af, hvordan det er at være familie hos dem.

De bruger kanalen til at fortælle lidt om klinikken og viser hvordan omgivelserne ser ud, samt hvad de kan tilbyde. Endvidere møder man ejeren Louise og ser flere af de søde jordemødre fra stedet. Det er videoer lavet i samarbejde med de familier, som benytter sig af Storkeredens mange tilbud.
Du kan se alle deres tilbud lige her: https://storkereden.nu/ eller du kan læse mit blogindlæg om vores forløb hos Storkereden, hvor jeg bla. kommer ind på HVORFOR vi valgte en privat klinik, fremfor det offentlige: https://yazminsolarz.dk/fertilitetsforloeb-hos-storkereden/

Storkereden følger vores graviditetStorkereden

Storkereden følger vores graviditet

Storkereden har spurgt Steffe og Jeg, om vi kunne tænke os at være en af de familier, som de følger. Vi har selvfølgelig sagt ja tak, for vi er begyndt at holde meget af personalet derude og vi har virkelig haft nogle succesoplevelser.

På kanalen kan man både se en video, hvor vi deltager sammen med en anden familie – her fortælles der om inseminationsforløbet. Derudover er der en længere og uddybende video, kun af Steffe og Jeg. Hvis du er nysgerrig efter at se og høre vores oplevelse, så kan du finde videoerne lige her:

Video sammen med en anden familie: https://www.youtube.com/inseminationsforløb

Video kun af os: https://www.youtube.com/steffeogyazmin

Rigtig god fornøjelse!
Yaz.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *