Storkereden
Graviditet og livet som mor,  Mit lesbiske parforhold

Storkereden filmer os igen! Uge 29

Som tidligere nævnt, følger Storkereden vores graviditet. Det gør de, fordi at vi har valgt at føde hos dem og derfor går vi til jordemoderkonsultationer i Storkereden. Storkereden er en privat jordemoderklinik, hvor man både kan blive insemineret eller føde. Hvis i ikke har set den første video jeg lagde op, kan i finde den lige her: Første video fra Storkereden

Links til at finde video igennem Storkereden

Hvis i har lyst til at se med, så kan i altid finde vores video på Storkeredens facebook side: https://www.facebook.com/Storkereden/ eller på deres youtubekanal: Storkereden/youtubekanal
Derudover har jeg selv oprettet en playliste, på min egen youtubekanal, hvor jeg løbende ligger videoerne ind. Kanalen ser således ud:

Storkereden

 

Direkte link til den nye video – uge 29

Tryk på linket herunder, for at se vores graviditetsforløb, uge 29. Vi taler om, hvad der rører sig nu og hvilke forventninger vi har til den kommende tid. Særligt Steffe er mere på banen i denne video. Jeg var simpelthen SÅ træt! haha.. Tykke og trætte mig.. men sådan er det jo, at være i 3. trimester! På billedet herunder, får Steffe mulighed for at mærke vores søns hoved, assisteret af vores jordemoder, Birgitte. Det var både spændende og surrealistisk på én gang, har hun senere fortalt mig. “Tænk at der ligger et menneske indeni din mave, skat!” – haha.. Vi glæder os begge rigtig meget til at møde ham den lille fyr. Nu må tiden gerne gå lidt hurtigere!

Se videoen her:
Youtubevideo – uge 29

uge 29

Jeg glæder mig til at høre, hvad i synes om indholdet af videoen ♥ og fortæl mig gerne, hvor langt i selv er henne, samt om jeres partner har mærket babys hoved, igennem maven.

Vi snakkes!
Yaz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *