Se mine gravidbilleder!
Graviditet og livet som mor,  Mit lesbiske parforhold

Se mine gravidbilleder!

Da maven begyndte at bule godt ud og enden af graviditeten nærmer sig, synes jeg, at det var på tide at få foreviget maven. Derfor gik jeg og overvejede at bestille tid hos en graviditetsfotograf. Det endte dog med at vi selv tog nogle super flotte billeder og sparede en masse penge! Se mine gravidbilleder og hør hvordan vi gjorde her..

Gravidbilleder koster kassen!

De steder jeg har fundet frem til, hvor fotografen specialiserer sig indenfor dét at tage gravidbilleder, har været mega dyre. Så dyre, at jeg på et tidspunkt var klar til at opgive ideen igen. Det koster i forvejen en halv bondegård at få et barn – særligt når man også skal insemineres først. Så Jeg måtte også lige overveje, hvor mange penge jeg egentlig var klar til at smide efter nogle billeder af min mave.

Kun gravid denne ene gang?

Mine overvejelser har især drejet sig omkring det faktum, at det jo ikke er sikkert, at jeg bliver gravid mere end denne ene gang. Vi er to kvinder i et parforhold og vil begge gerne bære et barn. Så hvem siger at vi vil have flere, efter de to første? Derfor har jeg selvfølgelig overvejet, om jeg ville fortryde ikke at få taget nogle smukke billeder, i tilfælde af at det aldrig sker igen. Jeg nåede frem til den konklusion, at det ville ærgre mig frygteligt. Så jeg talte lidt med Steffe om ideen.

Gør-det-selv-typen

Det er hun virkelig. Hende Steffe. Haha. Hun finder altid på finurlige løsninger, som i nogle tilfælde, viser sig at være ret så gode! I dette tilfælde, synes jeg at hun var genial. Det skal ikke stoppe hende, at hun ikke er uddannet fotograf eller nogensinde før har taget billeder af en gravid. Hun søgte nettet tyndt for ideer, til at tage sine egne graviditetsbilleder. Jeg var heldigvis frisk på ideen, for det kunne jo ikke skade at prøve! Jeg kunne jo bare købe mig til nogle billeder efterfølgende, hvis jeg ikke var tilfreds. Det blev jeg heldigvis!

Hvad vi gjorde:

Vi valgte en dag, hvor solen skinnede ind af vinduerne. Så hang vi et stort, hvidt lagen op i vindueskarmen. Vi placerede vores kamera på en kasse, der stod ovenpå vores sofabord og satte selvudløser på – i hvert fald på de billeder, som Steffe også er med på. Jeg havde fundet nogle ideer til, hvordan jeg gerne ville stå og Steffe fangede dem smukt på kameraet! Voila! Mega nemt og uden at betale en krone.

Se mine gravidbilleder!

Jeg ELSKER mine gravidbilleder og er rigtig tilfreds med det resultat vi nåede frem til. Vi har selv siddet og leget med lys, skygge og andre redigeringsfaktorer.

Se mine gravidbilleder!

Se mine gravidbilleder!GravidbilledeGravidbilledeGravid

 

Vi snakkes!

Yaz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *