Graviditet og livet som mor

Jeg kan mærke baby indeni – uge 19

De siger, at det skulle være en helt vildt skøn følelse, når man begynder at mærke baby og små spark indvendig. Jeg troede faktisk at jeg skulle vente helt ind til uge 24 eller derefter, men jeg tog fejl! For jeg kan mærke baby indeni ♥

Fra små niv og jag til spark

Jeg er fuldstændig høj af lykke! Jeg har i et par uger, kunne mærke små indvendige niv og jag, som jeg har fundet ud af, er min lille baby. Det var selvfølgelig super rart at mærke, at han var derinde og hoppede lidt rundt. Det tog ligesom de værste bekymringer om, hvorvidt han stadig var i live og om alt var okey derinde – for man kan jo ikke ligefrem se til ham eller spørge, vel..

MEN! I Søndags – altså for tre dage siden, sad jeg og læste en bog med en kop varm the, som jeg så ofte gør om aftenen.. Og pludselig følte jeg et puf udvendig. Jeg lå med hånden, nede hvor han ligger omtrent, og bum – så var der noget der bevægede sig! Jeg tænkte først – det må være en prut – men der var ingen smerter eller ubehag forbundet med puffet og jeg undrede mig lidt. 2 sek efter, puffede det igen. Og igen. Og igen.

Lykkerus

OMG! Jeg kan mærke min baby indeni, men nu også udenpå! Jeg var fuldstændig chokeret og samtidig begyndte den her brusende lykke at svøbe sig rundt om mig. Jeg kan virkelig mærke ham. Han er VIRKELIG derinde. Og han lever. Wauw.. Helt målløs sad jeg der og stirrede ud i luften, med et intenst fokus ned på ham. Jeg kaldte på Steffe og fortalte nyheden – hun blev selvfølgelig helt overrasket og glad og ville også mærke.

Lige nu er det fantastisk at være gravid!
Jeg kan ikke beskrive, hvor vildt det føles, at jeg nu mærker ham hver eneste dag! På bestemte tidspunkter af dagen, puffer han lige lidt til mig – og jeg bliver simpelthen helt høj af lykke. Wauw! Bare wauw….

Jeg er så spændt på at møde ham. Skynd dig at gro færdig, lille skat. Mor glæder sig!” Citat Yazmin

Vi snakkes!
Yaz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *