Kragerup Gods Julemarked
Mit lesbiske parforhold

Kragerup Gods Julemarked

Vi havde den hyggeligste formiddag på Kragerup Gods Julemarked igår! De afholdte deres årlige og meget store julemarked, som ingen af os havde besøgt før. Læs mere i indlægget herunder og se de fine billeder derfra.

Kærestetur til Kragerup Gods Julemarked

Både Steffe og Jeg, er en sucker for kæresteture og deriblandt nye aktiviteter. Vi besluttede os derfor for, at tage på julemarked i år. Vi er ikke de store shoppere af julestads, men hyggen og stemningen på sådan et marked, finder man ikke andre steder. Jeg havde hørt en masse godt om Kragerup Gods Julemarked og synes derfor at vi skulle besøge det, i år. Vi betalte 60kr pr. næse for at komme ind og fik udleveret en lille seddel, hvorpå vi skulle skrive vores kontaktinformationer. Sedlen kunne man derefter smide i en stor rød postkasse på gårdspladsen, hvis man ville deltage i deres konkurrence om at vinde et ophold. Det gjorde vi selvfølgelig! (Fingers crossed)

Juleorkester

Da vi spankulerede op mod godset, fik vi pludselig øje på en masse røde dragter. Det viste sig at være små og store nisser, i et orkester. Pludselig begyndte de at spille julemusik på deres instrumenter og gik livligt rundt på pladsen. De var smadder gode og allerede der, var stemningen sat. Perfekt! Lige som vi havde håbet.

Kragerup Gods Julemarked
Vi fulgte orkesteret helt op til gårdspladsen, hvor vi smed vores seddel til konkurrencen i den store røde postkasse. Derefter spankulerede vi ind på godset. Vi var da super nysgerrige efter at se, hvordan der egentlig så ud derinde. Inde på godset, var der lavet kagestue, med ild i pejsen og en dejlig duft af honninghjerter. Mums..

Kragerup Gods Julemarked

Bålhygge

Efter at have spankuleret lidt rundt på pladsen (som iøvrigt er kæmpe stor!), fandt vi et lille bålsted. Her kunne man købe 3 skumfiduser, med tilhørende 6 stk mariekiks og et lille glas nutella, for 15 kr. Vi købte et sæt hver og fik udleveret en lang grillstang, af en art. DET VAR MEGA HYGGELIGT! Især fordi, at der ikke rigtig var andre der havde opdaget bålet endnu, så vi havde det hele for os selv. Win win!

Kragerup gods julemarked Bålhygge Steffe selfie Bålhygge Kragerup Gods Julemarked
Lidt hårdt for røven at sidde på en træstub, særligt med den tunge mave og et ømt bækken – men baby var glad og tilfreds, så alt var godt. Lider du selv af gener i din graviditet, skal du måske læse mit blogindlæg: https://yazminsolarz.dk/10-ting-jeg-har-gjort-for-at-afhjaelpe-graviditetsgener/

Smukke omgivelser!

Noget af det vi lagde allermest mærke til, var de smukke omgivelser. Det var lidt som at gå rundt i eventyrland i en ukendt disneyfilm, hvor prinsen og prinsessen kommer ridende på deres hvide hest, rundt om hjørnet. Der var smukke små broer, henover et langt vandløb, som forgrenede sig ned igennem den store have. Der var kæmpe store træer, med grene helt ned til græsset og solen stod skarpt henover det duggede græs. Vi stod et par minutter nede i haven og drømte os langt væk i en smuk fantasiverden. Wauw altså. Må have været vidunderligt at vokse op der, som barn.

Kragerup Gods Julemarked

Tak for denne gang

At være gravid er ikke altid let. Faktisk er jeg så uheldig, at have problemer med bækkenet. Det gør frygtelig ondt at bevæge sig for meget og i asymetriske stillinger. Derfor havde mit bækken det ikke så godt, efter træstubben ved bålet. Vi var altså nødt til at tænke på at tage hjem igen.. Vi fik dog set en masse smukke juleboder, hestevognen som kørte rundt med folk, duftet til madboderne ved julecafeen og hørt børnenes latter henne fra de store høstakke. Alt i alt, havde det været en rigtig god oplevelse! Er du nysgerrig efter at læse mere om Kragerup Gods, så følg blot dette link til deres hjemmeside: https://kragerup.dk/

Mortens aften betyder julemad!

Da det jo var Mortens aften igår, skulle vi selvfølgelig have julemad. Desværre fandt vi ingen and til en fair pris i supermarkedet, så vi endte med at lave en hel kylling i stedet. Det smagte dog også dejligt! Den gravide fik lov til at flade ud på sofaen og Charles hyggede sig på mors mave imens. Steffe og Jeg havde den dejligste dag sammen!

Mortens aften Charles

Vi snakkes!
Yaz.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *