Jordans første fisketur
Graviditet og livet som mor

Jordans første fisketur

Vi har haft Jordan med på hans første fisketur nogensinde. 4. mdr gammel og han elsker allerede havet ligeså meget, som hans mødre. Du tænker sikkert, hvordan pokker har vi klaret at have en 4 mdr gammel baby med på fisketur? Det kan jeg godt forstå, at du tænker! Læs med her, for at finde ud af, hvordan Jordans første fisketur lykkedes.

Fiskeri ligger i hans DNA

Inden Steffe og Jeg blev mødre, brugte vi mange timer ved havet, sammen med min far. Vi holder rigtig meget af, at tage på fisketur. Hvert år starter vi med hornfiskesæsonen i maj og så er der makrelfiskeri henover sommeren. Det er en fast tradition i fællesskab med min far og vi spiser selvfølgelig alle fiskene selv. Derfor tænker jeg, at fiskeri ligger i Jordans DNA og at han selvfølgelig kommer til at holde lige så meget af det, som vi gør.

På fisketur med en 4 mdr gammel baby

Hornfiskesæsonen er for længst gået i gang, meeeeen, vi valgte alligevel at vente til Jordan var omkring de 4 mdr, før vi tog på årets første fisketur. En baby kræver rigtig meget af ens overskud og ressourcer, så derfor var det vigtigt for os, at selve turen var meget casual. Vi havde på forhånd aftalt med min far, at hvis det slet ikke kunne lykkedes, så ville vi bare køre hjem igen. Så vi tog afsted på afslappet manér og tog tingene som de kom.

Inden vi kørte, valgte vi at give Jordan et bad, så han kunne blive godt træt. Det var en succes, for han sov hele vejen derhen og en times tid efter ankomst.

Barnevognen med og bølger der skvulper

Jordan elsker at lytte til bølger. Vi har en app på telefonen, hvor bølgeskvulp er en beroligende lyd. Den virker hver eneste gang, når han skal sove. Du kan finde appen, som har flere gode lyde, lige her: Lyde til søvn baby Lyden af bølgerne ude ved det rigtige hav, var selvfølgelig også et hit! Han var oppe en enkelt gang, for at spise og lige se hvad vi havde gang i. Så gik jeg en tur med ham i barnevognen og så sov han ellers to timer mere. Kæmpe succes.

Jordans første fisketur

Hyggelig dag i samvær med min far

Vi endte med at hive 5 store hornfisk i land, så det var en vellykket fisketur. Morfar fik set sit barnebarn og Jordan fik nogle gode timers søvn i frisk luft. Win Win for os alle!

Jordans første fisketur blev en succes og det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at vi tager ham med. Generelt er vi optimistiske i forhold til at have ham med. Vi tager ham gerne med overalt og så ser vi hvad der sker. Går det ikke, så går det ikke og går det godt, jamen så er det jo bare fedt!

Vi snakkes!

Yaz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *