Mit lesbiske parforhold

Jeg elsker en kvinde!

Ja, jeg er lesbisk – og jeg elsker min vidunderlige kæreste Stephanie, højere end noget andet her i verden. Okey, det blev virkelig fløde med flødeskum på..
– Men det er bare så mega vigtigt, at vi tør at elske og vise verden, hvem det er vi elsker, uanset køn eller race! Jeg elsker ihvertfald en kvinde. 

Det her er Stephanie 2019 – omg jeg synes hun er lækker..
Hvordan mødte vi egentlig hinanden?

Den korte version:
Steffe, som jeg kalder hende – udover skat, selvfølgelig, mødte jeg tilbage i 2016, da jeg boede i Jylland og havde en anden kæreste.
Vi mødte hinanden, fordi vi begge var startet til fodbold i den lokale fodboldklub og vi faldt total i hak, fra første øjeblik. Jeg vidste bare, at hende her ville jeg vildt gerne være veninder med. Hun havde et gå-på-mod og et drive, som gjorde at hun skilte sig ud fra mængden. Jeg elsker mennesker, der tør at skille sig ud og hvile i sig selv. Og det gjorde hun virkelig! Jeg følte at det var meningen at vi skulle være veninder.

Steffe 2016 – med langt hår. Her er vi på cafe.
Steffe 2017
Ude at gå en tur med Charles og smoothies.
Steffe og Jeg 2017, lige inden jeg vendte hjem til Sjælland
Fra veninder til kærester

Vi blev derfor veninder og mere skete der faktisk ikke, i en meget lang periode. Det var først, da mit daværende forhold begyndte at gå skævt, at jeg pludselig så Steffe med helt andre øjne. Jeg tænkte dog ikke så meget over det, for jeg var ligesom i et andet forhold, som jeg forsøgte at redde stumperne af. Det endte dog med at vi gik fra hinanden. Jeg var simpelthen ikke lykkelig. Jeg ville hjem til Sjælland.

Steffe begyndte at florere i mine tanker, mere og mere. Derfor inviterede jeg hende over til Sjælland, for at finde ud af, hvad der mon lå bag disse tanker. Jeg var nødt til at tage chancen, tænkte jeg – inden livet ville gå i hver sin retning, for os begge. Det resulterede i, at jeg den dag idag, har været i et parforhold med Steffe siden August 2017 og jeg er simpelthen så lykkelig! Jeg er sikker på, at det er meningen, at hun skal være en del af mit liv, ligesom jeg forudså, første gang jeg mødte hende.

Hjemmelavede Toffifee
Bøffer og Bearnaise
Elsk hvem du vil !

Der findes så mange fordomme og snerpede mennesker, uden viden om, hvad der virkelig er vigtigt i det her liv. Det er ikke magt. Det er ikke status. Det er ikke rigdom. Det er kærlighed!
SÅ, hvis du sidder derude og er bange for at fortælle verden, hvem du virkelig elsker – så lyt godt efter nu:

” Der er ingen der lever det liv, som du lever inden i dig selv. Det er KUN dig og du har KUN 1 liv – så lev det, som du gerne vil og glem hvad andre tænker.” Citat Yazmin

Andre menneskers ide om, hvad de mener er rigtigt og forkert ifht. hvem man bør eller ikke bør elske, har faktisk intet med dig at gøre. Det er deres bekymringer, deres grublerier og deres hovedpine. Det er synd for dem, at de skal leve med så mange spekulationer over, hvad andre tænker eller gør. Virkelig synd.
Men det behøver du ikke! Du kan være fri og elske hvem du vil – hvis blot du frigør dig selv, fra andres mening. Den er alligevel pisse ligegyldig.

For elsker nogen dig virkelig, vil deres kærlighed være ubetinget – uanset hvem du vælger at elske.Citat Yazmin

Nytår 19

Jeg elsker en kvinde. Jeg elsker Stephanie! Hvem elsker du?

Er du usikker på, om du selv er lesbisk? Så læs mere i dette indlæg “5 tegn på at du er lesbisk”: https://yazminsolarz.dk/du-er-lesbisk/

Vi snakkes!
Yaz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *