Baby tøjsæt
Graviditet og livet som mor

Indkøbsliste samt ønskeliste til baby

Første graviditet og første barn. Det har været nødvendigt at researche os frem til, hvad der egentlig er vigtigt når barnet kommer og hvad man godt kan undvære. Derudover har vi herhjemme lagt vægt på, at alt ikke behøver at være sindssyg dyrt. Der skal nok komme rigeligt med udgifter og derfor holder jeg skarpt øje med gode tilbud. Steffe synes ikke ligefrem det er den sjoveste aktivitet – men det gør jeg! Derudover når vi forbi julen og vores ønskeliste er derfor spækket med ønsker til baby i år. Er i nysgerrige efter at se, hvad vi har købt indtil nu? Selvfølgelig er I det! Så her kommer vores indkøbsliste samt ønskeliste til baby..

Indkøbslisten

Det allerførste vi gjorde, var at finde ud af, hvad man absolut ikke kan undvære og hvad der bare er “shoppefyld”. Det er da mega hyggeligt at gå og shoppe små tøjsæt, bamser og andet cute til baby, men før man ser sig om, har man brugt en formue! Derfor har vi taget en kold tyrker og lavet en stram liste over de indkøb som vi synes er vigtige:

 1. Seng til baby

  Jeg ved, at der er rigtig mange som samsover med deres baby. Det lyder super hyggeligt! Jeg er dog ikke så sikker på, at det kommer til at gå herhjemme. Hverken Steffe eller Jeg er særlig begejstrede over tanken om “at komme til at lægge sig oven på baby”, og vi ser også helst, at han lærer at sove for sig selv. Vi er ret opmærksomme på, stadig at bevare vores parforhold og derfor sove tæt sammen, uden at baby behøver at sove imellem os.

  Vi har været så heldige, at min mor har købt og istandsat denne vugge, som hun har fundet på et loppemarked. Den er blevet så fin! Hun har også købt madrassen, himlen og sengeranden til. Udgift: 0 kr. 

  Baby
  2. Dyne, pude og diverse til vuggen

  Jeg så på facebook, at Foss Flakes kørte med tilbud på dyner og puder til baby. Så jeg slog til og fik købt den lækreste lille hovedpude og tilhørende dyne til 240 kr + forsendelse.
  Du kan se Foss Flakes produkter lige her: Fossflakes.com/babydyner
  Derudover har vi købt et billigt sengesæt og 1 enkelt lagen i Jysk til 65 kr (man kan også få et til kun 50 kr) Se mere her: Jysk.dk/sengesæt-til-baby
  Og sidst men ikke mindst har vi købt 2 små lagner i IKEA til 59 kr for 2. Køb dem her: Ikea.com/Lagner-til-baby

  Herunder kan du se billeder af ovenstående indkøb. Udgifter: 513 kr (besparelse på dyne og pude: 460 kr)

  Baby dyne og pudeBaby lagnerSengetøj

  3. Puslepude/bleskifte station

  Nybagte forældre kommer til at bruge rigtig meget tid på at skifte ble. Så selvfølgelig skal vi have en “ble-skifte-station”, eller hvad vi nu skal kalde det. Vi har ikke fået købt en puslepude endnu, men skrevet den på ønskelisten til jul. Vi bor i en lille 2v lejlighed og derfor har vi ikke været ude og investere i et puslebord. Vi har i stedet aftalt at lave vores kommode i stuen om til puslebord og bruge skufferne på diverse ting til baby. Det er denne kommode fra IKEA:

  Du kan finde en tilsvarende på dette link: https://www.ikea.com/malm-kommode-4-skuffer
  Udgift indtil videre: 0 kr. 

  Baby
  4. Bleer, salve, blespand og diverse til kommodens skuffer

  Bleer er et must og dem skal man helst ikke løbe tør af. Jeg har været byen rundt efter gratis babypakker, som viste sig at være fyldt med gratis bleer. Det kunne virkelig betale sig at bestille babypakkerne, for hold nu op, hvor har vi fået mange brugbare ting. Alt fra bleer, til vaskeklude, blespand, salve, sutter og sutteflasker. Hvis du er nysgerrig efter at se, hvad vi har fået i de gratis babypakker og hvor du kan finde dem, så tjek mit blogindlæg her: https://yazminsolarz.dk/gratis-babypakker-og-hvad-de-indeholder/

  Her kan du se et billede af den første skuffe i kommoden, som er fyldt med alle de gratis bleer og vådservietter. Udgift indtil videre: 0 kr.

  Baby

  5. Barnevogn!

  Barnevogn er med udråbstegn – for den her post kan godt løbe op i et højere beløb. Det kommer helt sikkert an på, hvilke præferencer man har. Vi bor som sagt på 2 sal og derfor har jeg holdt øje med en barnevogn, som kunne ligge i vores meget lille bagagerum i bilen. Vores kælder her i ejendommen er ubrugelig og derfor har vi ikke andre steder at opbevare den. Jeg har ihvertfald ikke tænkt mig at slæbe den op af alle trapperne, med lillefyren i den anden arm. Det var vigtigt at liggemålet var langt, hjulene var punkterfrie og at barnevognen var kvalitetssikret. Vi har fravalgt svingbare forhjul, da vi regner med at gå lange ture og derfor er “by-hjulene” mindre vigtige.

  Vi har derfor købt en.. Trommehvirvel.. STORK BARNEVOGN! Jubii.. Jeg elsker den allerede. Jeg var så heldig at få den i kø tilbud i vores lokale Ønskebørn. Du kan se barnevognen lige her: https://www.onskeborn.dk/webshop
  Køprisen inkluderede en goodiebag og min mor købte en tilhørende madras til 250 kr (Også på tilbud)
  Udgift på barnevogn 6999 kr. (Besparelse på barnevogn: 2500 kr)

  Babys barnevogn Babys barnevogn Babys barnevogn
  6. Lift, pusletaske og diverse til barnevogn

  Den her post kan også godt blive lidt pebret. Nogle vælger liften fra, men jeg kan godt lide at have noget at holde baby i, når jeg skal op på 2 sal. Derudover synes vi herhjemme at en lift er smart, når man fx er til familiearrangementer – så har baby en velkendt “seng” med sig. Liften er en af de ting vi har sat på ønskelisten til jul. Den koster 1499 kr. Derudover kommer pusletasken. Man kan vælge at købe en taske fra et andet mærke eller man kan købe den, som hører til vognen. Pusletasken er også et ønske til jul og den der hører til vognen koster 800 kr. Vi har grundet juleønsker ikke købt mere til barnevognen, endnu. Vi har dog købt en enkelt ting til den kommende pusletaske. Stofbleer!

  Stofbleer til pusletasken fra Netto, 40 kr for pakken. Udgifter indtil videre: 40 kr.

  Stofbleer til baby

  7. Autostol og køredragt

  Den her post har vi gjort så billig som muligt. Det handler i bund og grund om, at vi synes, at det er fjollet at gå ud og købe en autostol til 3000-4000 kr, som baby kun kan sidde i 6-9 mdr tid. Derfor har vi købt en autostol på tilbud i T.Hansen til kun 359 kr. Den selv samme er faktisk på tilbud lige nu (d. 15/11-19) , til 399 kr: Thansen.dk/autostol
  Da vores søn kommer til verden i Februar måned, er det også en god ide med en køredragt. Køredragten kan både bruges i autostolen og i barnevognen. Den vi ønsker os er fra HM til 299 kr.

  Her er et billede fra T.Hansen hjemmeside af vores autostol og et billede af den kørepose vi ønsker os til jul:
  Udgifter indtil videre: 359 kr (Besparelse på autostol: 240 kr.)

  Autostol Køredragt

  8. Tøj

  Denne post har vi ikke brugt ret mange basører på endnu. Faktisk har vi næsten intet købt, fordi vi er ret overbeviste om, at vi får en masse tøj til jul. Hvis ikke, så kommer det famøse Januarudsalg lige efter.
  Efter kønsscanning kunne vi dog ikke dy os og smuttede derfor i HM for at købe hans første sæt tøj. Det blev et mega cute Mickey Mouse sæt. Han får det sikkert ikke på ret mange gange, men nogle gange skal man altså nyde øjeblikket!
  Én anden ting vi har købt, er en Body i Merino Uld! Der var tilbud i Kvickly, hvor jeg fik den for 77 kr. Jeg satser på at få købt noget mere uldtøj til ham, grundet det kolde vejr.
  I gave fra mormor har vi fået: 2 stk body med Mickey Mouse, en hagesmæk og en hue.

  Her kan i se hvad vi har fået købt af tøj, samt de fine gaver fra mormor. Udgifter indtil videre: 206 kr. (Besparelse på body af uld: 33 kr.)

  babytøj uld gaver
  9. Ammepude og diverse

  Sidst men ikke mindst har jeg købt mig en ammepude! Den var total billig. Jeg købte den i lidl for 99kr og den er lige som den skal være. Den er hvid, men jeg tænker at det ikke gør så meget at den hurtigt bliver beskidt, når den har været så billig. Så kan jeg altid smide den ud senere. I julegave ønsker Jeg mig en brystpumpe. Jeg tænker, at det er spild af penge at gå ud og købe en nu, når jeg ikke er sikker på, om jeg får den brugt. Det er aldrig til at sige om man kan amme eller ej, men i tilfælde af at jeg ikke kan, så er den nok god at have stående i skabet! Ammeindlæg har jeg nogle få stykker af fra babypakkerne, men dem skal jeg have købt mig nogle flere af. Derudover har jeg købt en “barnets bog” til 79 kr og en masse sokker i forskellige størrelser, 29 kr pr. pakke. Alt sammen købt i Lidl.

  Her kan du se ammepuden, den fine “barnets bog” og alle sokkerne. Udgifter indtil videre: 236 kr.  


  Baby ammepude

  10. Ønskelisten til Jul

  Ovenover har du nu set, alt det vi indtil videre har fået købt eller foræret. Vi mangler stadig en hel masse og derfor vil jeg dele vores ønskeliste til jul med dig – som senere bliver vores indkøbsliste til Januarudsalg. Jeg regner ikke ligefrem med, at modtage alle ønskerne til jul. Haha. Ville være temmelig overkill.

  – Sutteflaskerenser (Total praktisk!)
  – Aktivitetslegetæppe
  – Almindelig hvide body med lange ærmer og knapper hele vejen ned – 10 stk
  – En babynest (som baby skal sove i, nede i vuggen)
  – Babytøj generelt – men meget gerne uld!
  – Et termometer
  – Brystpumpe
  – Ammeindlæg
  – Lift
  – Pusletaske
  – Disney bøger – godnatlæsning (Jeg ELSKER Disney)
  – D-vitamin dråber
  – Badekar

Har jeg glemt noget??

Hvis du sidder og læser med og tænker “Hov! de har da fuldstændig glemt den her mega vigtige og praktiske ting”, så send mig endelig en kommentar. Jeg er som sagt førstegangsgravid og vi har ikke været forældre før, så al den hjælp vi kan få, sætter vi pris på ♥

Vi snakkes!
Yaz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *