Gravidbilleder fra uge 23
Graviditet og livet som mor

Gravidbilleder fra uge 23

Jeg er førstegangsgravid og derfor tager jeg mange billeder af min fine gravide mave. Det hele er nyt og spændende og jeg kunne rigtig godt tænke mig, at have en masse minder når det hele er ovre. Jeg tænkte, at i måske var nysgerrige efter at se min mave og dens udvikling. Derfor vil jeg gerne dele nogle af mine gravidbilleder fra uge 23 til 27, med jer!

Gravidbilleder fra Uge 23

Lige siden uge 19, har jeg kunne mærke liv. Han bliver mere og mere livlig derinde og jeg er efterhånden begyndt at få nogle temmelig hårde spark, indimellem. Maven vokser i takt med at han vokser, men der er forskel på, hvor meget det skinner igennem, alt efter farven på mit tøj. Min mave ser altid lidt større ud, når jeg har kulørt tøj på, end når jeg går helt klædt i sort. Her er to gravidbilleder fra uge 23:

Gravidbilleder fra uge 23 til 27 Gravidbilleder fra uge 23 til 27

Gravidbilleder uge 24

Jeg fik desværre ikke taget ret mange gravidbilleder i uge 24, men jeg fik lavet den her fine collage. Der er 6 uger imellem hvert billede og jeg synes det var lidt sjovt, at følge med i udviklingen. Jeg ser jo ikke selv udviklingen til daglig, for jeg har konstant en rund mave, men når jeg kigger her, kan jeg virkelig se, hvad der er sket. Collagen er lavet ved hjælp af følg. app: https://apps.apple.com/dk/app/layout-from-instagram/id967351793?l=da

Gravidbilleder fra uge 23

Gravidvideo fra uge 25!!

I uge 25, fik jeg taget den fineste lille video af spark fra maven. Jeg tænker at den er langt sjovere at dele med jer, så her kommer den:

Gravidbilleder fra uge 26

Maven bliver rundere og rundere og han bliver tungere og tungere. Jeg har i denne uge været forbi lægen og der blev jeg vejet. Samlet set har jeg taget 7,5 kg på indtil videre. Det er jeg nu ret godt tilfreds med. Jeg synes det sidder pænt lige pt! (Det svinger dog hele tiden ifht. hvordan jeg har det med vægten og det ekstra fedt på min krop) Det kan du læse mere om i et kommende blogindlæg.

Gravidbilleder fra uge 23

 

Gravidbilleder uge 27

Det her er min nuværende uge. Jeg er idag 26+1 og går meget snart ind i 3. trimester. Jeg forstår ikke, hvor de sidste 3 mdr. er blevet af. De er gået SÅ stærkt. Hvilket iøvrigt er helt okey, for jeg elsker ikke ligefrem at være gravid. Det er for mig, en ret begrænset tilstand at være i. Kroppen gør ondt og der er mange ting man pludselig ikke kan. Jeg er sikker på, at jeg virkelig kommer til at sætte pris på de ting, når jeg engang har født.

Gravidbilleder fra uge 23 Gravidbilleder fra uge 23

3. trimester lige om hjørnet!

Jeg er ret spændt på, hvad næste trimester byder på af udfordringer. Jeg har læst flere steder, at 2. trimester skulle være det “letteste”, så jeg er en smule nervøs for hvad der venter forude. Jeg tager dog én dag af gangen og så må vi se, hvordan det hele går. Jeg skal nok ligge en række nye gravidbilleder op, når jeg kommer lidt længere hen i 3. trimester. Håber i nød mine gravidbilleder fra uge 23 og frem!

Vi snakkes!
Yaz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *