Mit lesbiske parforhold

5 tegn på at du er lesbisk!

Før jeg sprang ud, tilbage i 2008, havde jeg virkelig ingen anelse om, at jeg var lesbisk. Det kom ret pludseligt og jeg var i total vildrede med mig selv – og flere år frem, var jeg faktisk ret forvirret.
Jeg blev meget pludseligt tiltrukket af en pige fra min klasse. Hun flirtede rigtig meget med mig og det tog mig lidt tid før jeg indså, at jeg godt kunne lide det. Pludselig gik det op for mig, at jeg havde gået gemt på en helt anden seksualitet end jeg troede.

Mine informationskilder var små

Den gang var mit stereotypiske billede af en lesbisk, at hun skulle have kort hår, opføre sig som en dreng og gå i hængerøvsbukser. Hvilket jo langt fra, er tilfældet! – men fordi jeg var meget “piget”, havde jeg aldrig tænkt de tanker før. Den eneste information jeg kunne finde, kom fra en lesbisk serie kaldet “The L-word” (Hvilket iøvrigt er en pisse god serie og nærmest den lesbiske udgave af en bibel!) Du kan streame serien lige her: https://www.cmore.dk/serie/98786-the-l-word

11 år efter, sidder jeg nu og tænker tilbage på alle de tegn jeg fuldstændig overså, fordi jeg ikke vidste, at jeg var lesbisk. Så for at hjælpe dig med at opdage om du er lesbisk, kommer her “5 tegn på at du er lesbisk!” – Enjoy.

 

5 tegn på at du er lesbisk

#1: Du kigger meget mere efter kvinder, end du kigger efter mænd

– Forstået på den måde, at når du ser en film er du langt mere optaget af den kvindelige hovedrolle og hendes smukke attributter, end du er fascineret af den mandlige hovedrolle og hans vaskebræt.
Når du er i byen, falder dit blik langt oftere på kvinder og du kan føle dig fascineret af deres skønhed. Omvendt ligger du ikke mærke til mændenes store stærke arme eller fyldige skæg. Prøv at ligge mærke til, hvad der fanger dit blik i løbet af en dag – er det kvinder eller er det mænd?

#2: Du har kysset med en pige og du kunne lide det

– Okey, mange veninder kysser hinanden i fuldskab eller for sjov – det betyder ikke, at man er lesbisk. Har du derimod prøvet at kysse med en pige og efterfølgende følt et sus i maven eller haft lyst til at gøre det igen – så er du muligvis lesbisk! Hvis du kan, så prøv det af og mærk efter hvad din krop fortæller dig. Når man er tiltrukket af nogen, kvinde eller mand, så bliver man varm indeni, får røde kinder og har lyst til at være i nærheden af den person. Der er ingen forskel her, så du må prøve dig frem.

#3: Du er nysgerrig på andre lesbiske

– Du kan sagtens være interesseret i at forstå, hvorfor nogle kvinder er lesbiske frem for heteroseksuelle. Det er naturligt at stille spørgsmåltegn ved.
Men, er du nysgerrig efter at vide, hvordan to kvinder har sex eller har du lyst til at lære en bestemt kvinde at kende, udelukkende fordi hun er lesbisk – så er du det muligvis selv! Det kan også være at du tager dig selv i, at kigge efter kvinder, som du ved er lesbiske. I disse tilfælde må du spørge dig selv, hvorfor? Hvad er dét, der er så spændende ved disse kvinder?

#4: Du kan ikke rigtig få det til at fungere med mænd 

– Hvis du er lesbisk, kan det være svært at få et parforhold til at fungere, med en mand. Du kan føle dig misforstået, overset eller seksuelt frustreret. Du føler dig ikke specielt fascineret af hans vaskebræt, som dine veninder måske påpeger er total lækkert. Du er mere interesseret i at skabe en dyb kontakt, via kommunikation, berøring og omfavnelse. Du vil gerne tale om følelser eller connecte på et højere niveau i stedet for en vild omgang i lagnerne, hvor han er Tarzan og du er Jane. Du kan ligefrem føle, at i er fra to vidt forskellige planeter og ikke taler samme sprog.

#5: Komplimenter fra kvinder betyder mere end komplimenter fra mænd

– Du har sikkert oplevet at mænd stirrer på dine bryster eller numse. Nogle mænd påpeger endda dine attributter mundtligt med positive henvendelser. Fx synes de, at du har en god lille røv eller at du danser frækt. Hvis du er lesbisk, vil du enten blive stødt eller trække på skuldrene og give et høfligt smil. Komplimenterne trænger ikke rigtig ind, for du er faktisk ret ligeglad med, om de synes du er fræk og lækker. Hvis en kvinde derimod komplimenterer dine flotte runde bryster, dine smukke øjne eller pæne hænder, vil komplimentet sætte sig fast hos dig. Du vil automatisk føle dig mere attraktiv og komme med et ægte smil. Det betyder ikke, at du vil forelske dig i alle de kvinder, som komplimenterer dig. Det betyder dog, at komplimenterer den rigtige kvinde dig, bliver du nok blød i knæene!

Hvis du er nysgerrig efter at finde ud af, hvordan mit nuværende parforhold opstod, kan du læse mere om det lige her: https://yazminsolarz.dk/jeg-elsker-en-kvinde/

Vi snakkes!
Yaz.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *