Graviditet og livet som mor

3D scanning og diverse scanninger

Vi har efterhånden været til en del scanninger igennem denne graviditet. Faktisk har vi været til i alt 8 scanninger. Det svarer nærmest til én scanning om måneden. Haha. Ej, det lyder voldsommere end det er og der er en god forklaring på de mange scanninger. Den sidst nylige scanning var vores 3D scanning af lillefyren og den vil vi gerne dele med jer!

Scanninger og billeder
Uge 6

Når man bliver insemineret hos Storkereden, hører der en tidlig 6 ugers scanning med i pakken. Så den skulle vi selvfølgelig til og her så vi hans lille fine hjerte slå, for første gang. Han var dog kun en lille prik eller skal vi sige haletudse, dengang. Se scanningsbilledet her:

Scanning

Tryghedsscanning uge 10

Da min mormor døde i slut juli og jeg gik i sorg, blev jeg rigtig nervøs for, om alt var okey inde i maven. Det er umuligt at vide, for man kan intet mærke endnu, man er bare træt og udmattet. Så vi bestilte en tryghedsscanning nede i Slagelse bymidte, hos “Barn i vente”. I kan finde deres priser på scanninger her på hjemmesiden: http://www.barnivente.dk/
Det tog små 10min og vi fik et fint lille billede med hjem:

Scanninger

Nakkefoldsscanning uge 13

På Slagelse sygehus, var vi til nakkefoldsscanning i uge 13. Vi havde glædet os helt vildt til at se ham igen og til vores store overraskelse, var han pludselig vokset helt vildt meget!! Hvis i lige kigger tilbage fra de to tidligere scanninger, så er vi nu 3 uger længere henne end tryghedsscanningen og pludselig er han ret stor!

Scanninger

Kønsscanning uge 16 og 17

Vi var selvfølgelig begge mega nysgerrige efter at finde ud af, hvilket køn der lå inde i min mave. Jeg troede det blev en pige, men var ret usikker. Steffe var sikker på at det var en dreng. Så vi tog ned til Storkereden og fik lavet en kønsscanning. Vi endte med at gå derfra uden et endegyldigt svar, den første gang. Han gemte simpelthen sine ædlere dele og sad tungt i mit bækken. Så vi blev tilbudt en ekstra scanning helt gratis ugen efter. Her var der ingen tvivl. Efter en masse hoppen rundt og rusken i maven, viste han endelig hvad han var for en. Haha.

Scanninger
Første scanningsforsøg
Scanninger
Andet scanningsforsøg og helt sikkert en dreng!
Misdannelsesscanning uge 21

Vi var til misdannelsesscanning i uge 21 og syntes egentlig begge to, at nu var der gået frygtelig lang tid siden at vi havde set ham sidst. 4 uger, for at være helt korrekt. Så vi glædet os helt vildt til denne scanning og glemte faktisk helt at bekymre os om, hvorvidt alt var dannet normalt i hans lille krop. Haha. Vi ville bare så gerne se ham. Vi fik et lidt kedeligt og sammenpresset billede med hjem – men jeg har hørt fra andre, at sygehuset ikke gør sig så umage med at få et godt billede til disse slags scanninger. De vil bare videre med dagens arbejde.

Misdannelsesscanning

3D scanning hos Storkereden – uge 29 og 30

Den sidst nylige scanning var har været til, var som sagt 3D scanningen! Igen havde vi ventet i utallige uger, syntes vi selv. Haha. Denne gang 8 uger! Så dobbelt så lang tid, som fra kønsscanning til misdannelsesscanning. Vi så VIRKELIG frem til denne scanning. Af alle de scanninger vi havde været til, var dette den mest spændende. Nu kunne vi endelig se, hvordan vores lille spirrevip så ud.. eller ikke. Han var nemlig, fuldstændig ligesom til kønsscanning, mega stædig. Han lå med både arme, ben og tæer foran ansigtet, så vi kunne ikke få et godt billede af ham. Til vores store ærgerelse, måtte vi gå hjem, med en lidt flad fornemmelse. Heldigvis, var han mere samarbejdsvillig til scanningen ugen efter, som vi selvfølgelig havde fået gratis af Storkereden.

Første 3D scanning

 

Anden 3D scanning
Nu venter fødsel og endelig skal vi se ham!

Vi er ovenud lykkelige for de fine billeder, vi har fået taget af ham igennem graviditeten. Nu venter fødsel lige straks forude og vi GLÆDER os til at se ham i virkeligheden. Det bliver spændende, om han ligner sine 3D billeder lidt eller om man ikke kan regne med det. Uanset hvad, så er vi sikre på at han bliver lækker og dejlig. Vores lille skat ♥

Du kan læse mere om vores graviditetsforløb hos Storkereden i dette indlæg: Vores graviditetsforløb hos Storkereden

Vi snakkes!
Yaz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *